Bonusprogram

Hjertelig velkommen til vores bonusprogram!

Bonuspoint er vores måde at sige tak for din loyalitet og tillid til wardow.com. Med hver brugt euro modtager du bonuspoint af os. Disse kan du som shop-tilgodehavende indfri ifbm. kommende indkøb. Din aktuelle bonuspointstatus kan du til enhver tid se i din konto.

Og sådan fungerer det:

For hvert indkøb modtager du bonuspoint på din brugerkonto. Hver brugt dansk krone svarer til to bonuspoint 750 bonuspoint kan samlet som shoptilgodehavende på 11 kr indfries, hvor der dog skal være opnået et minimumsbeløb på 22 kr (svarer til 1500 bonuspoint). Hvor mange bonuspoint du modtager for en bestemt vare, oplyses i varens hurtig- eller detaljevisning.

Indfrielse af bonuspoint

Du kan maksimalt samle 22500 bonuspoint til en værdi af 330 kr. Samlede bonuspoint krediteres ca. 3 uger efter din bestilling og kan uafhængigt af den valgte betalingsmåde indfries allerede ved næste bestilling. Dertil skal du før afslutning af din bestilling tilmelde dig med din e-mailadresse og adgangskode og vælge ”betaling med bonuspoint” under betalingsmåde. Ved siden af ser du din aktuelle bonuspoint-status samt dit tilgodehavende.

Bortfald af bonuspoint

Du kan via indstillinger i din brugerkonto nemt modtage en besked pr. mail, før dine bonuspoint bortfalder. Ellers bortfalder bonuspoint automatisk efter et år og ved returneringer. Hvis en eller flere genstande returneres fra en ordre, udløber de bonuspoint, der er indløst for denne ordre, automatisk. Reklamationer er selvfølgelig undtaget.

Undtagelse - Bestilling som gæst

Der krediteres ingen bonuspoint for gæstebestillinger. Vi beder dig derfor om at registrere dig hos wardow.com som kunde, hvis du er interesseret i at deltage i vores bonusprogram.

Vi ønsker dig god fornøjelse med shopping og samling!

Har du spørgsmål?

Vores serviceafdeling hjælper dig gerne.

RING TIL OS.

mandag - fredag fra kl. 8.00-19.00,
undtagen på helligdage

SKRIV TIL OS

service@wardow.com

Til toppen