Bonusprogram

Hjertelig velkommen til vores bonusprogram!

Bonuspoint er vores måde at sige tak for din loyalitet og tillid til wardow.com. Med hver brugt euro modtager du bonuspoint af os. Disse kan du som shop-tilgodehavende indfri ifbm. kommende indkøb. Din aktuelle bonuspointstatus kan du til enhver tid se i din konto.

Og sådan fungerer det:

1. Ved at bestille i vores onlineshop

For hvert indkøb modtager du bonuspoint på din brugerkonto. Hver brugt euro svarer til to bonuspoint 100 bonuspoint kan samlet som shoptilgodehavende på 1,50 EUR indfries, hvor der dog skal være opnået et minimumsbeløb på 3 EUR (svarer til 200 bonuspoint). Din konto er begrænset til 2.500 bonuspoint. Hvor mange bonuspoint du modtager for en bestemt vare, oplyses i varens hurtig- eller detaljevisning.

2. Gennem produktbedømmesler af købte varer

Når du har købt produkter hos os, kan du bagefter bedømme dem i din brugerkonto. Venligst skriv din bedømmelse så ærligt og detaljeret som muligt. Jo mere detaljeret bedømmelsen er, jo mere hjælper den andre kunder. Da det tager lidt tid at skrive en bedømmelse, modtager du for op til 3 bedømmelser 200 bonuspoint for hver på din kundekonto som lille tak.

Indfrielse af bonuspoint

Samlede bonuspoint krediteres ca. 3 uger efter din bestilling og kan uafhængigt af den valgte betalingsmåde indfries allerede ved næste bestilling. Dertil skal du før afslutning af din bestilling tilmelde dig med din e-mailadresse og adgangskode og vælge ”betaling med bonuspoint” under betalingsmåde. Ved siden af ser du din aktuelle bonuspoint-status samt dit tilgodehavende.

Bortfald af bonuspoint

Du kan via indstillinger i din brugerkonto nemt modtage en besked pr. mail, før dine bonuspoint bortfalder. Ellers bortfalder bonuspoint automatisk efter et år og ved returneringer. Hvis en eller flere genstande returneres fra en ordre, udløber de bonuspoint, der er indløst for denne ordre, automatisk. Reklamationer er selvfølgelig undtaget.

Undtagelse - Bestilling som gæst

For bestilling med betalingsmetode Amazon Pay vil der ikke blive krediteret bonuspoint. Vi beder dig derfor om at bruge en anden betalingsmetode, hvis du er interesseret i at deltage i vores bonusprogram.

Vi ønsker dig god fornøjelse med shopping og samling!

Til toppen