Min kundekonto

Registrering & tilmelding

Registrering

Valg optionen ”Tilmelding” øverst til højre. Klik derefter på ”Registrering”. ELLER: Læg den ønskede vare i varekurven og klik på ”Gå videre til kassen”. På den følgende side vælger du ”Registrering” og oplyser om dine brugerdata samt vælger en personlig adgangskode. Afslut registreringen med et klik på ”Send”. Umiddelbart efter modtager du en email fra os, som bekræfter din registrering.

Tilmelding

For at tilmelde dig vælger du optionen ”Tilmelding” øverst til højre. Indtast så din emailadresse og din adgangskode på den nye side. Klik på ”Tilmelding”. Du kan nu bestille den ønskede vare. Desuden kan du nu skrive en bedømmelse af et produkt, samle bonuspoint med dit indkøb eller følge med i status på din bestilling.

Glemt adgangskode

Du har glemt din adgangskode? Det er ikke noget problem. Under tilmeldingen finder du under indtastningsfeltet for adgangskoden linket ”Glemt adgangskode”. Via dette link kan du få tilsendt en ny adgangskode pr. email. Du skal bare indtaste din emailadresse i det nye vindue. Bagefter modtager du en email fra os med en genereret adgangskode, som du kan tilmelde dig med i vores shop. Adgangskoden kan du senere ændre i din brugerkonto under ”Brugerkonto informationer”.

Optioner i kundekontoen

Dine data

Dine brugerdata som emailadresse og navn kan du ændre under ”Brugerkonto informationer”. Desuden kan du her ændre din adgangskode. Du skal vælge ”Ændre adgangskode” og opgive den gamle og den nye adgangskode.

Adresser

Du kan ændre eller tilføje faktura- og forsendelsesadresser under ”Adresser”. Ved næste bestilling kan du nemt vælge dem.

Mine bestillinger

Et overblik over dine bestillinger får du under ”Mine bestillinger”. For at se mere detaljerede informationer som forsendelsesadresse, omkostninger og betalingsmåde til hver bestilling, skal du klikke på ”Se bestillinger”.

Mine kundemeninger

Side ”Mine kundemeninger” indeholder alle bedømmelser, som du har skrevet om produkter.

Mine favoritter

Dine yndlingsprodukter kan du nemt tilføje til favoritter i shoppen. Du skal bare klikke på ”Tilføj til mine favoritter”-knappen på hver produktside eller klikke på ”hjertet” i produktlisten, medens du søger på en vare. Alle dine yndlingsvarer kan du så se, administrere, bestille direkte eller sende til dine venner under ”Favoritter” øverst til højre ved siden af søgefeltet eller i din brugerkonto under ”Mine favoritter”.

Slet kontoen

Hvis du vil slette din konto hos wardow.com, kontakt da venligst vores kundeservice. Alle dine data bliver så fuldstændigt slettet.

Har du spørgsmål?

Vores serviceafdeling hjælper dig gerne.

RING TIL OS.

mandag - fredag fra kl. 8.00-19.00,
undtagen på helligdage

SKRIV TIL OS

service@wardow.com

Til toppen