Mitt kundkonto

Registering & Inloggning

Registrering

Välj alternativet ”Logga in” i den övre högra raden på sidan. Klicka därefter på ”Registrera”. ELLER: Lägg din önskade artikel i varukorgen och gå ”Till kassan”. På den följande sidan väljer du ”Registrera” och för in dina användardata och ditt personliga lösenord. Avsluta registreringen genom att klicka på ”Skicka”. Då får omedelbart därefter ett e-postmeddelande från oss, vilken bekräftar att din registrering har gjorts.

Logga in

Klicka för att logga in på alternativet ”Logga in” i den övre högra raden på sidan. Mata anslutningsvis in din e-postadress och ditt lösenord på den nya sidan. Klicka på ”Logga in”. Nu kan du beställa den önskade artikeln. Dessutom är det nu möjligt, att skriva en utvärdering för en produkt, samla bonuspoäng för dina inköp eller följa statusen för din beställning.

Glömt lösenord

Har du glömt ditt lösenord? Det är absolut inget problem. I inloggningsområdet står det under lösenordet - Inmatningsfält för länken ”Glömt lösenord“. Via den här länken kan du skicka ett nytt lösenord per e-post till dig själv. Mata därför in din e-postadress i det nya fönstret. I anslutning till det får du ett e-postmeddelande från oss med ett för dig skapat lösenord, med vilket du kan logga in i vår Shop. Lösenordet kan du därefter ändra på ditt användarkonto under ”Användarkonto information”.

Alternativ på kundkontot

Dina data

Dina användardata, som e-postadress och namn kan ändras under ”Användarkonto information”. Dessutom kan du här lägga in ett nytt lösenord. Välj ”Ändra lösenord” och mata in ditt gamla, såväl som det nya lösenordet.

Adressbok

Ändra eller infoga nya fakturerings- och leveransadresser till din ”Adressbok”. Vid nästa beställning kan du enkelt välja dessa.

Mina beställningar

En översikt över din beställning får då under ”Mina beställningar”. för att få ännu mer detaljerad information, som leveransadress, kostnader och betalningssätt om var och en av dina beställningar, klickar du på ”Titta på beställningar”.

Mina kundutlåtanden

Sidan ”Mina kundutlåtanden” innehåller alla utvärderingar som du har skrivet om en produkt.

Mina favoriter

I Shopen kan du enkelt infoga dina favoritprodukter. Klicka på ”Infoga till mina favoriter”-knappen på den aktuella produktsidan eller ”Gilla” en artikel under produktsökning i produktresultatet. Alla dina favoritartiklar kan sedan under ”Favoriter”, uppe till höger, bredvid sökfältet eller i ditt användarkonto under ”Mina favoriter”, kan sedan visas, hanteras, beställas direkt eller skickas till vänner.

Rader konto

Om du vill radera ditt konto hos wardow.com, kontaktar du vår kundservice. Alla dina data raderas då fullständigt.

Har du frågor?

Vårt service-team hjälper dig gärna vidare.

RING OSS

måndag - fredag kl. 8.00 - 19.00,
utom helgdagar

KONTAKTA OSS

service@wardow.com

Upp