Bonusprogram

Hjertelig velkommen til vårt Bonusprogram!

Vi takker deg for din tiltro til wardow.com ved å tilby Bonuspoeng. Hver Euro du bruker hos oss gir deg Bonuspoeng. Disse kan du bruke ved fremtidige bestillinger hos oss. Du kan til enhver tid se din gjeldende Bonuspoeng-saldo på din Brukerkonto.

Slik virker det:

1. Ved bestilling i nettbutikken vår

Du får godskrevet Bonuspoeng på Brukerkontoen din hver gang du handler hos oss. Hver Euro du har brukt gir deg to Bonuspoeng. 100 Bonuspoeng tilsvarer € 1,50, og det må oppnås en minimum-balanse på € 3 (tilsvarende 200 bonuspoeng). Hvor mange Bonuspoeng du får for kjøp av en vare kan du se i Hurtig- og Detalj-informasjonen til varen.

2. Gjennom anmeldelser av de varene du har kjøpt

Hvis du har kjøpt produkter fra oss, kan du rangere dem i brukerkontoen din. Skriv anmeldelsen din så ærlig og så detaljert som mulig. For jo mer detaljerte disse anmeldingene er, jo mer nyttige er de for andre kunder. Ettersom skriving av evalueringer også tar litt tid, vil du motta opptil 300 bonuspoeng for hver 3. online-vurdering, kreditert som en liten takk på din brukerkonto.

Innløsing av Bonuspoengene dine

Dine innsamlede Bonuspoeng krediteres omtrent 3 uker etter bestillingen, og kan innløses i følgende rekkefølge, uavhengig av hvilken betalingsmetode du har valgt. Før du godkjenner bestillingen, logg deg inn med din e-postadresse og passordet ditt og velg «Betal med bonuspoeng» i betalingsfeltet. Ved siden av dette ser du nåværende bonuspoengstatus og saldoen din.

Utløpsdato for Bonuspoeng

Ved å gjøre en innstilling i din brukerkonto, kan du få en varsel via e-post før bonuspoengene dine utløper. Bonuspoeng vil automatisk utløpe etter ett år og ved en eventuell retur.
Hvis en eller flere varer fra en bestilling blir returnert, forfaller automatisk de Bonuspoengene du løste inn for denne bestillingen. Dette gjelder selvfølgelig ikke for reklamasjoner.

Unntak - bestilling som gjest

Ved bestilling uten å måtte registrere kundekonto først blir det ikke godskrevet noen Bonuspoeng. Registrer deg som wardow.com kunde hvis du ønsker å delta i vårt Bonusprogram.

Vi håper du har det gøy med handling og samling!

Til toppen