Betaling

Skatter og toll

Vi sender fra Tyskland uten merverdiavgift og utfører tollavviklingen for deg! Når du har mottatt pakken må du betale skatter og avgifter som gjelder i landet ditt, ev. også toll og ekspedisjonskostnader. Disse kan du beregne på nettet.

Forhåndsbetaling (bankoverføring)

Etter at du har bestilt sender vi deg en ordrebekreftelse per e-post. Denne inneholder vår bankforbindelse. Så snart vi har mottatt din betaling, sendes din bestilling omgående.

Henvisninger:

• Ved en forhåndsbetaling får du automatisk en rabatt på 5 %.
  • Varen reserveres for deg i påvente av betaling i maks. 7 dager.
  • En bankoverføring (også online) kan ta 1-3 virkedager.
  • Vennligst oppgi ditt bestillingsnummer og ditt navn i feltet “betalingsreferanse” ved bankoverføringen.

Bankforbindelse:

Deutsche Bank
IBAN: DE26 1007 0024 0135 8340 00
BIC (S.W.I.F.T.): DEUTDEDBBER
Kontoinnehaver: Wardow GmbH

PayPal

Med betalingstjenesten PayPal kan du enkelt og raskt betale for kjøpene dine online. Ved slutten av bestillingen vil PayPal be deg om å foreta betalingen i et eget vindu. Når du har avtalt kjøpet ved å skrive inn PayPal-passordet ditt, blir du sendt tilbake til butikken vår for å bekrefte kjøpet. Så snart betalingen er mottatt, vanligvis innen få minutter, blir bestillingen din sendt umiddelbart.

Merknader:

• Selv uten tidligere registrering med PayPal, kan du bruke denne betalingsmåten. Bare logg inn på PayPal som en del av betalingsprosessen.
  • For refusjoner, vil beløpet bli kreditert tilbake til PayPal-kontoen din.

Kredittkort

Når du betaler med kredittkort, oppgir du kredittkortopplysningene dine etter bestillingsprosessen og blir deretter videresendt til 3D Secure-prosessen. Etterpå vil du komme tilbake til vår side. Din bestilling vil bli sendt umiddelbart etterpå.

Merknader:

• Vi aksepterer: MasterCard/ Eurocard, Visa Card.
  • Kredittkortbetaling er bare mulig med en online-bestilling.
  • Kredittkortet ditt belastes med frakten av varene.
  • For din sikkerhet, krypteres all personlig informasjon ved hjelp av SSL-metoden.

Hvordan fungerer 3D Secure-prosessen?

1. Du registrerer deg hos banken din for 3D Secure-kontrollen. For å gjøre dette oppgir du et passord og et sikkerhetsmeldingen.
  2. Du handler online som vanlig og skriver inn detaljene for ditt kredittkort etter valg av betalingsmåte.
  3. Du vil da bli sendt videre til en side for banken din hvor du oppgir ditt personlige passord. I tillegg vil den selvvalgte sikkerhetsmeldingen bli vist på inngangssiden.
  4. Banken bekrefter passordet og godkjenner deretter transaksjonen.

For å forhindre misbruk blir ytterligere kriterier angående opprinnelsesland undersøkt leveringsland og adresse, noe som kan føre til avslag. Vær oppmerksom på at de komplette kriteriene ikke blir overført av sikkerhetsmessige årsaker.

Amazon Pay

Amazon Pay er betalingstjenesten til postordrefirmaet Amazon, den får tilgang til betalings- og fraktinformasjonen til kundekontoen din hos Amazon. Hvis du velger denne betalingsmåten, trenger du ikke å opprette en konto selv på wardow.com. Velg ønskede artikler og klikk på «Handlekurv». Rull ned og klikk på den gule knappen «Betal med Amazon». Logg inn med din Amazon-innloggingsinformasjon og fullfør bestillingen.

Merknader:

1. Du trenger en gyldig Amazon-konto
  2. Å velge Amazon Pay vil ikke koste deg noe ekstra
  3. Dine kjøp er dekket av A-til-Z-garantien
Til toppen