Asiakastilini

Rekisteröinti & sisäänkirjautuminen

Rekisteröinti

Valitse oikeasta yläreunasta kohta Kirjaudu sisään. Napsauta sitten Rekisteröinti. TAI: Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja napsauta Siirry kassalle. Valitse seuraavalla sivulla Rekisteröinti ja kirjoita käyttäjätietosi sekä henkilökohtainen salasanasi. Päätä rekisteröinti napsauttamalla Lähetä. Saat sen jälkeen heti sähköpostin, joka vahvistaa onnistuneen rekisteröinnin.

Sisäänkirjautuminen

Kirjaudu sisään valitsemalla oikeasta yläreunasta kohta Kirjaudu sisään. Kirjoita sitten uudella sivulla sähköpostiosoitteesi ja käyttäjäsalasanasi. Napsauta Kirjaudu sisään. Nyt voit tilata haluamasi tuotteen. Tämän lisäksi on mahdollista arvioida tuote, kerätä bonuspisteitä ostoksista tai seurata tilauksen tilaa.

Salasana unohtunut

Unohditko salasanasi? Se ei ole mikään ongelma. Kohdassa Sisäänkirjautuminen on salasanan syöttökentän alapuolella linkki Salasana unohtunut. Tämän linkin kautta sinulle lähetetään uusi salasana sähköpostitse. Kirjoita sitä varten sähköpostiosoitteesi uuteen ikkunaan. Sen jälkeen saat meiltä sähköpostin, joka sisältää sinulle luodun salasanan, jolla voit kirjautua kauppaamme. Voit vaihtaa salasanan myöhemmin käyttäjätililläsi kohdassa Käyttäjätilitiedot.

Asiakastilin vaihtoehdot

Omat tietosi

Voit muuttaa käyttäjätietojasi kuten sähköpostiosoitteen ja nimen kohdassa Käyttäjätilitiedot. Sen lisäksi voit luoda tässä uuden salasanan. Valitse sitä varten Vaihda salasana ja syötä vanha ja uusi salasanasi.

Osoitekirja

Muuta tai lisää uusia laskutus- ja lähetysosoitteita osoitekirjaasi. Seuraavalla tilauskerralla voit sitten valita ne helposti.

Omat tilaukseni

Yhteenvedon tilauksistasi näet kohdassa Omat tilaukseni. Kun haluat nähdä yksityiskohtaisempia tietoja kaikista tilauksistasi kuten lähetysosoitteen, kulut ja maksutavan, napsauta kohtaa Tarkastele tilauksia.

Asiakasmielipiteeni

Sivu Asiakasmielipiteeni sisältää kaikki arvioinnit, jotka olet kirjoittanut tuotteesta.

Omat suosikkini

Voit helposti lisätä lempituotteesi suosikkeihisi. Napsauta sitä varten Lisää suosikkeihini -painiketta vastaavalla tuotesivulla tai "halaa” tuotetta tuotehaun aikana tuotetulosluettelossa. Voit sitten tarkastella, hallita, tilata suoraan tai lähettää ystäville kaikkia suosikkituotteitasi kohdassa Suosikit sivun oikeassa yläkulmassa tai käyttäjätililläsi kohdassa Omat suosikkini.

Tilin poistaminen

Jos haluat poistaa wardow.com-tilisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kaikki tietosi poistetaan tällöin kokonaan.

Onko sinulla kysyttävää?

Palvelutiimimme auttaa sinua mielellään.

SOITA MEILLE

Ma–pe klo 8–19,
paitsi lakisääteisinä pyhäpäivinä

KIRJOITA MEILLE.

service@wardow.com

Sivun alkuun